Stevig dividendrendement Baloise

Beleggers in het aandeel Baloise kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Baserend op de laatste analistentaxaties heeft het aandeel Baloise nu één van de hoogste dividendrendementen van de Zwitserse beurs. Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 6,72 CHF. Het dividendrendement ligt zodoende op 4,71 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de verzekeraarssector ligt op een summiere 0 procent.

Historische dividendrendementen Baloise

Morgen zal het Zwitserse Baloise met haar resultaten over het afgelopen kwartaal komen. De omzet van Baloise over dit jaar komt uit op 7,25 miljard CHF. Zo blijkt uit gemiddelde verwachting van de analisten. Dit is aanzienlijk minder dan de omzet over 2019 toen het concern 9,03 miljard CHF verdiende.

Historische omzetten en resultaten Baloise in beeld plus taxaties 2020

koersgrafieken

Onderaan de streep rekenen de analisten op een nettowinst van 555 miljoen CHF. Volgens de laatste rondgang langs de analisten stevent het bedrijf af op een winst per aandeel van 11,7 CHF. De koerswinstverhouding komt zodoende op 12,21 te liggen.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Baloise's marktkapitalisatie 6,65 miljard CHF. Het aandeel Baloise was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Gemeten vanaf augustus vorig jaar staat het aandeel Baloise 17 procent in het rood. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 106 en de 187 CHF.

Historische beurskoersen Baloise

koersgrafieken baloise

Klikt u hier voor dividend aandeel Baloise. Het aandeel staat om 10.27 1,19 procent hoger op 142,8 CHF.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.