Aandeel Jungheinrich dit jaar in Duitsland kopgroep

Het aandeel is vanaf begin dit jaar met een aanzienlijke plus van 73 procent één van de beste aandelen van de Duitse aandelenmarkten .Het gemiddelde Duitse aandeel staat sinds begin dit jaar ruim 5 procent lager. Over het afgelopen kwartaal staat het aandeel op winst (+26 procent). Het gemiddelde Duitse aandeel verloor sinds begin dit jaar ruim 5 procent.

Rendementen Jungheinrich versus Duitse aandelen

Buy & hold rendementen aandeel Jungheinrich over diverse periodes, exclusief dividendrendementen

De beleggers die het aandeel in 2007 kochten staan nu op een forse winst van 298 procent. Het aandeel koerst vanaf 2012 op een winst van 49 procent. Over de voorgaande 3 maanden staat het aandeel op een winst van 26 procent.

De omzet van het concern uit Hamburg over dit jaar komt uit op 3,67 miljard euro. Zo blijkt uit gemiddelde verwachting van de analisten. Dit is beperkt minder dan de omzet over 2019 toen het bedrijf 4,07 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Jungheinrich in beeld plus taxaties 2020

fundamantele data

De analisten gaan voor 2020 uit van een nettowinst van 129 miljoen euro. Over dit jaar wordt door het gros van de analisten, zoals gepolst door persbureau Thomson Reuters, een winst per aandeel van 1,29 euro verwacht. Zodoende komt de koerswinstverhouding op 28,79 uit.

Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 41 cent. Het dividendrendement ligt zodoende op 1,1 procent. Het doorsnee dividendrendement van de industr. bouwkund ligt op een nihile 0,24 procent. Volgens de consensus zal het bedrijf op 27 augustus dat dividend van 41 cent uit zal gaan keren.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de beurswaarde van het bedrijf 1,78 miljard euro. Het aandeel bewoog de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds een jaar terug staat het aandeel maar liefst 69 procent in de plus. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 10 en de 39 euro.

Historische beurskoersen Jungheinrich

fundamantele data jungheinrich

Klikt u hier voor dividend aandeel Jungheinrich. Het aandeel staat om 13.59 1,13 procent hoger op 37,14 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.