Jefferies houdt ABN AMRO op houden

Analiste Matouskova van Jefferies herhaalde gisteren haar houdenadvies voor het aandeel ABN AMRO . Het koersdoel blijft op 9,50 euro staan. De analiste stelt dat de doelen die de bank stelt zeker haalbaar zijn.

Over 2020 komt de omzet van het bedrijf uit Amsterdam volgens de analisten uit op 7,91 miljard euro. Dit is aanzienlijk minder dan de omzet over 2019 toen het concern 10,34 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten ABN AMRO in beeld plus taxaties 2020

fundamenteel onderzoek

abn amro Amro Nijmegen filiaal ©

abn amro
abn amro


De analisten gaan voor 2020 uit van een nettoverlies van 306 miljoen euro. Op basis van de meest actuele analistenconsensus een houdt het bedrijf een verlies per aandeel van 31 cent over. De koers/winstverhouding komt hiermee op -27,9 te liggen.

Voor dit jaar verwachten de analisten dat het bedrijf geen dividenden uit zal gaan keren. Van de sector worden geen dividenden verwacht.

Laatste koersdoelen rond de 10 euro

De meest recente adviezen voor de bank zijn afkomstig van Barclays , Deutsche Bank en RBC Capital Markets.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van het bedrijf 8,13 miljard euro. Het aandeel was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds een jaar terug staat het aandeel 43 procent in het rood. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 6 en de 17 euro.

Historische koersen aandeel ABN AMRO

fundamenteel onderzoek abnamro

Klikt u hier voor dividend aandeel ABN AMRO. Het aandeel staat om 17.39 0,35 procent hoger op 8,65 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.