Twitter neemt Revue over om betaalde nieuwsbrieven op het platform te brengen

  • Twitter (NYSE: TWTR) heeft de redactionele nieuwsbrieftool Revue aangeschaft onder niet bekende voorwaarden.
  • Revue stelt gebruikers in staat om redactionele nieuwsbrieven te publiceren en de missie van het bedrijf is in lijn met de toewijding van Twitter om een duurzaam stimuleringsmodel te creëren voor schrijvers / gebruikers die betaalde nieuwsbrieven willen maken.
  • Twitter maakt Revue Pro-functies gratis en verlaagt de betaalde nieuwsbriefkosten met 5%.
  • Revue zal het werk van Twitter versnellen om mensen te helpen op de hoogte te blijven van hun interesses en tegelijkertijd alle soorten schrijvers een manier te bieden om inkomsten te genereren met hun publiek - of dat nu is via degene die ze hebben gemaakt bij een publicatie, hun website, op Twitter of elders.

    Verwachtingen Twitter

    Over het lopende jaar ligt de consensus van de omzet van het bedrijf uit San Francisco op 3.61 miljard dollar. Dit is vrij beperkt meer dan de omzet over 2019 toen het concern 3.46 miljard dollar verdiende.

    Historische omzetten en resultaten Twitter in beeld plus taxaties 2020

    aandelenanalyses

    Twitter Amsterdam ©

    Twitter
    Twitter


    De analisten rekenen voor 2020 op een nettoverlies van 513 miljoen dollar. Volgens de jongste analistenconsensus houdt het bedrijf over dit jaar een verlies per aandeel van 70 cent over. De koers-winst-verhouding ligt hiermee op -73.67.

    Analisten gaan er niet van uit dat het bedrijf over dit jaar dividenden uit zal gaan keren. Het doorsnee dividendrendement van de internetbedrijven ligt op een summiere 0.09 procent.

    De marktkapitalisatie bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen keer de beurskoers circa 39.41 miljard dollar. Het aandeel bewoog de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds januari vorig jaar staat het aandeel maar liefst 55 procent hoger. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 20 en de 56 dollar.

    Historische beurskoersen aandeel Twitter

    aandelenanalyses twitterinc

    Klikt u hier voor dividend aandeel Twitter Inc. Om 22.10 koerst het aandeel 2.02 procent lager op 51.57 dollar.

    Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
    nieuws@analist.nl

    Copyright analist.nl B.V.
    All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.