Analisten verwachten over 2021 stijgende omzet Signify, fors dividend

Signify zal morgen haar resultaten over het voorbije kwartaal publiceren. Over het huidige boekjaar komt de omzet van het bedrijf uit Eindhoven volgens de analisten uit op 6.79 miljard euro. Dit is beperkt meer dan de omzet over 2020 toen het concern 6.5 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Signify in beeld plus taxaties 2020

aandelenanalyses

Signify Utrecht ©

Signify
Signify


Wat betreft het resultaat rekenen de analisten op een nettowinst van 429 miljoen euro. Volgens de laatste rondgang langs de analisten stevent het bedrijf af op een winst per aandeel van 3.31 euro. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 13.56 uit.

Fors dividend Signify

Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 1.51 euro. Signify 's dividendrendement komt hiermee op 3.36 procent te liggen. Het gemiddelde dividendrendement van de huishoudelijke goederensector ligt op een aantrekkelijke 2.15 procent.

Laatste koersdoelen rond de 50 euro

De meest recente adviezen voor de producent van huishoudelijke producten zijn afkomstig van Kepler Capital Markets, Goldman Sachs en Citigroup .

De beurswaarde bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen maal de beurskoers ruim 5.65 miljard euro. Het aandeel bewoog de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Gemeten vanaf april vorig jaar staat het aandeel maar liefst 151 procent in het groen. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 16 en de 46 euro.

Historische beurskoersen Signify

aandelenanalyses signify

Om 12.23 stond het aandeel 1.54 procent lager op 44.89 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.