Samenwerking Philips en Cognizant voor digitale gezondheidsoplossingen

 • Philips (NYSE:PHG) en Cognizant (NASDAQ:CTSH) kondigen een nieuwe samenwerking aan om end-to-end digitale gezondheidsoplossingen te ontwikkelen om de patiëntenzorg te verbeteren en klinische proeven te versnellen.
 • De strategische alliantie brengt Philips HealthSuite, een cloudgebaseerd platform en Cognizant 's digitale engineeringexpertise samen om toonaangevende digitale gezondheidsoplossingen op grote schaal te leveren en te onderhouden.
 • Als onderdeel van de samenwerking zal Cognizant klantspecifieke applicaties bouwen, implementeren, implementeren en exploiteren op Philips HealthSuite.

  De omzet van het bedrijf uit Amsterdam over dit jaar komt uit op 17.96 miljard euro. Zo blijkt uit gemiddelde analistenverwachting. Dit is vrij beperkt minder dan de omzet over 2021 toen het bedrijf 19.54 miljard euro verdiende.

  Historische omzetten en resultaten Philips in beeld plus taxaties 2021

  koersdata

  Philips Jakarta ©

  Philips
  Philips


  Wat betreft het resultaat rekenen De meeste analisten op een nettowinst van 1.66 miljard euro. Gezien de laatste analistenconsensus heeft het bedrijf dit jaar een winst per aandeel van 1.84 euro. De koerswinstverhouding bedraagt hierdoor 21.32.

  Over dit jaar ligt de verwachting van het dividend op 89 cent. Philips 's dividendrendement komt hiermee uit op 2.27 procent. Het doorsnee dividendrendement van de elektronicasector ligt op een zeker aantrekkelijke 2.48 procent.

  Laatste analistentaxaties rond de 45 euro

  De meest recente adviezen voor het elektronicabedrijf zijn afkomstig van Citigroup , Deutsche Bank en Independent Research.

  Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van het bedrijf 35.66 miljard euro. -12

  Historische beurskoersen aandeel Philips

  koersdata philips

  Om 17.35 koerst het aandeel 0.38 procent hoger op 39.23 euro.

  Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
  nieuws@analist.nl

  Copyright analist.nl B.V.
  All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.