Analisten verwachten over 2018 dalende omzet Bankia S.A.

Maandag komt het Spaanse Bankia S.A. met haar resultaten over het afgelopen kwartaal. De gemiddelde verwachting van de omzet over dit jaar ligt volgens de analisten op 3,05 miljard euro. Dit is fors minder dan de omzet over 2016 toen het concern 3,53 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Bankia S.A. in beeld plus taxaties 2018

koersdata

Wat betreft het resultaat rekenen de analisten op een nettowinst van 836 miljoen euro. Voor dit jaar ligt de consensus van het resultaat per aandeel op een winst van 28 cent. Hiermee komt de koers/winst-verhouding op 15,5 te liggen.

Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 0,13 cent. Het dividendrendement van Bankia S.A. ligt hiermee op 3 procent. Gemiddeld levert een aandeel in de banken levert een beperkt dividendrendement van circa 0,71 procent op.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van Bankia S.A.' nu rond de 12,45 miljard euro.

Het aandeel staat om 9.42 1,5 procent lager op 4,34 euro.

Historische beurskoersen Bankia S.A.

koersdata bankias.a.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.