RWE AG in Duitse kopgroep qua dividendrendementen

Fors dividend RWE AG AG

Beleggers in het aandeel RWE AG AG kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Op basis van de recente analistentaxaties behoort het aandeel RWE AG AG tot één van de aandelen met de hoogste dividendrendementen van de Duitse beurs. Per aandeel wordt door de analisten een dividend van 1,5 euro verwacht. RWE AG AG's dividendrendement bedraagt dus momenteel 9,57 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de energiebedrijven ligt op een nihile 1 procent.

Dividendrendementen RWE AG AG

De omzet van RWE AG AG over dit jaar komt uit op 45,31 miljard euro. Zo blijkt uit gemiddelde verwachting van de analisten. Dit is licht meer dan de omzet over 2016 toen de omzet 43,59 miljard euro bedroeg.

Historische omzetten en resultaten RWE AG AG in beeld plus taxaties 2018

koersgrafieken

De meeste analisten gaan voor 2018 uit van een nettowinst van 1,22 miljard euro. Op basis van de meest actuele analistenconsensus een houdt het bedrijf een winst per aandeel van 1,99 euro over. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 7,88 te liggen.

Laatste taxaties rond de 19 euro

De laatste 3 adviezen voor het energiebedrijf zijn afkomstig van Jefferies & Co., Berenberg en Sanford C. Bernstein & Co

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van RWE AG AG' momenteel circa 9,02 miljard euro.

Het aandeel staat om 17.35 3,25 procent hoger op 15,68 euro.

Historische beurskoersen aandeel RWE AG AG

koersgrafieken rweag

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.