Analisten noemen koers Adecco gelijk aan fair value

De koers van het aandeel Adecco lijkt nu, mede door de koersstijgingen van de laatste tijd, conform de meeste waarderingsmodellen te zijn. De consensus van de analisten stelt dat het aandeel Adecco op dit niveau eerlijk gewaardeerd is. Het aandeel wordt momenteel door 6 analisten gevolgd. Het gemiddelde koersdoel voor het aandeel staat op 75,92 CHF. Dit is circa 0,58 procent meer dan de huidige beurskoers van 75,74 CHF.

Koersdoelen voor Adecco uiteenlopend

beurskoers

Over 2018 komt de omzet volgens de analisten uit op 23,65 miljard CHF. Dit is vrij beperkt meer dan de omzet over 2016 toen het concern 22,71 miljard CHF verdiende.

Historische omzetten en resultaten Adecco in beeld plus taxaties 2018

aandeel

De meeste analisten rekenen voor 2018 op een nettowinst van 795 miljoen CHF. Voor dit jaar ligt de consensus van het resultaat per aandeel op een winst van 4,72 CHF. De koers-winst-verhouding ligt hiermee op 16,05.

Fors dividend Adecco

De consensus van het dividend ligt op 2,28 CHF per aandeel. Adecco 's dividendrendement komt hiermee uit op 3,01 procent. Het doorsnee dividendrendement van de uitzendsector ligt op een nihile 1 procent.

Recente koersdoelen rond de 83 CHF

De meest recente adviezen voor het uitzendbedrijf zijn afkomstig van RBC Capital Markets, Morgan Stanley en Credit Suisse .

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van Adecco ' momenteel circa 12,9 miljard CHF.

Historische koersen aandeel Adecco

aandeel adecco

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.