Pluralsight start de bouw van een nieuw wereldwijd hoofdkantoor in het hart van Silicon Slopes

Gouverneur Herbert en burgemeester Troy Walker wonen samen met het management van Pluralsight de plechtigheid in Draper bij

SILICON SLOPES, Utah, Oct. 03, 2018 (GLOBE NEWSWIRE) -- Vandaag werd in Draper, in de Amerikaanse staat Utah, de eerste spade in de grond gestoken voor het nieuwe hoofdkantoor van Pluralsight, Inc. (NASDAQ: PS), het technologie-educatieplatform voor bedrijven. De ceremonie, die niet alleen werd bijgewoond door de medeoprichter en CEO van Pluralsight, Aaron Skonnard, en andere stafleden van het bedrijf, maar ook door de gouverneur van Utah, Gary R. Herbert, en de burgemeester van Draper, Troy Walker, luidt het officiële begin in van de bouw van een gloednieuw hoofdkantoor voor het bedrijf in het hart van Silicon Slopes. De nieuwe campus op het adres 42 Future Way effent het pad voor de verdere ontwikkeling van de bijna 3 vierkante kilometer grote Point of the Mountain-zone die de groei van honderden nieuwe technologiebedrijven en de uitbreiding van Silicon Slopes zal ondersteunen.

De ontwikkeling van de nieuwe campus start met de bouw in fase 1 van een gebouw voor 2.000 medewerkers dat ruim 200 meter lang is en een oppervlakte van meer dan 32.000 vierkante meter beslaat. Het ontwerp van dit eerste gebouw zal een gevoel van verbondenheid uitstralen en de samenwerking bevorderen, van de met elkaar verbonden trappenhuizen tot de uitgebreide vergaderruimte, ter ondersteuning van de missie van Pluralsight om technologische vaardigheden te democratiseren. In en rond het gebouw van vier verdiepingen zal onder andere plaats zijn voor een café-restaurant, een medisch centrum, een fitnessclub, een fietsenstalling, een picknickplaats, sportvelden en een wandelpad dat aansluit op het nabijgelegen netwerk van wandel- en fietsroutes.

“Wat begon in Utah, blijft in Utah en breidt nu ook uit in Utah. Technologische vaardigheden democratiseren is onze missie en onze nieuwe campus zal een cruciale rol spelen voor onze verdere groei, zodat wij die missie kunnen verwezenlijken en een betere toekomst voor ons allemaal kunnen creëren”, zo sprak Skonnard. “Wij kijken ernaar uit om dit te doen als onderdeel van de gemeenschap van Draper en om bij te dragen aan de verdere uitbreiding van Silicon Slopes en de economische groei in Utah.”

De campus is fraai gelegen op een plateau boven de I-15 snelweg en biedt naast onvergelijkelijke panoramische uitzichten over de hele Salt Lake Valley ook onmiddellijke toegang tot de autosnelweg en een nog aan te leggen stopplaats van de TRAX-sneltramlijn. De campus wil het buurtgevoel stimuleren en een weerspiegeling zijn van de waarden en cultuur van Pluralsight. Als de nieuwe campus in Draper is voltooid in de lente van 2020, zal hij onderdak bieden aan teamleden van Farmington en South Jordan. In het kader van zijn uitbreiding is Pluralsight van plan in de komende 10 jaar ongeveer 2.400 nieuwe banen te scheppen, $ 86,2 miljoen aan nieuwe staatsinkomsten te genereren en een bedrag van naar schatting $ 371,7 miljoen te investeren.

“Pluralsight is een goed voorbeeld van de positieve ontwikkelingen die aan de gang zijn in het technologie-ecosysteem van Utah en het bedrijf is een gerespecteerd leider in Silicon Slopes”, aldus gouverneur Herbert. “Wij bewonderen hun visie, vasthoudendheid en toewijding om hun missie waar te maken, en wij zijn trots op wat ze hebben bereikt. Wij kijken dan ook uit naar het volgende hoofdstuk in het groeiverhaal van het bedrijf vanuit hun nieuwe hoofdkantoor in Draper.”

Pluralsight zal als eigenaar van het terrein van meer dan 120.000 vierkante meter nog meer gebouwen op de campus bouwen naarmate het bedrijf uitbreidt, goed voor een totale kantoorruimte van 75.000 tot 93.000 vierkante meter, die tot 5.000 medewerkers kan herbergen.

“Wij zijn zeer blij Pluralsight te mogen verwelkomen in Draper City en zijn er trots op dat wij de thuisbasis zijn van hun nieuwe mondiale hoofdkantoor. Pluralsight zal een aanzienlijke bijdrage aan onze gemeenschap leveren, door duizenden goed betaalde jobs en een cultuur van burgerzin mee te brengen in het zog van zijn missie om technologische vaardigheden over de hele wereld te democratiseren”, zo sprak ten slotte burgemeester Walker. “Pluralsight werd onlangs als 9de gerangschikt bij de grote bedrijven op de Top Company Cultures List van Entrepreneur Magazine. Ze zullen uitstekend passen in Draper gezien de cultuur en levensstijl die de inwoners van deze stad aanhangen. Wij geloven dan ook dat zij de perfecte plaats hebben gekozen.”

De bouw van het wereldwijde hoofdkantoor van Pluralsight rondt een bijzonder druk jaar voor het bedrijf af. In mei was er nog de beursintroductie van Pluralsight op Nasdaq . In januari opende het bedrijf zijn hoofdkantoor voor de EMEA-regio in Dublin om de strategische activiteiten van het bedrijf in de regio te huisvesten en zijn groeiende klantenbasis in Ierland en in Europa, het Midden-Oosten en Afrika te ondersteunen. Met meer dan 1.000 medewerkers over de hele wereld beheert Pluralsight meer dan 15.000 zakelijke accounts met gebruikers in 150 landen, waaronder 65% van de Fortune 500-bedrijven.

3D-WEERGAVEN VAN HET GEBOUW DOWNLOADEN

Surf voor meer informatie over Pluralsight naar pluralsight.com.

Over Pluralsight
Pluralsight is een technologieleerplatform voor bedrijven dat bedrijven over de hele wereld een gestroomlijnde, end-to-end leerervaring biedt. Via een abonnement krijgen bedrijven de mogelijkheid om met de technologie mee te bewegen, wat de bedrevenheid, innovatie en efficiëntie verbetert. Pluralsight, opgericht in 2004 en een vertrouwde partner van Fortune 500-bedrijven, biedt zijn leden on-demand toegang tot een digitaal ecosysteem van leertools, inclusief adaptieve tests van vaardigheden, gerichte leertrajecten, door experts opgestelde cursussen, interactieve labo's en live mentorship. Ga naar pluralsight.com voor meer informatie.

Mediacontact

Pluralsight PR
Ben Veghte
Communicatiedirecteur
ben-veghte@pluralsight.com