Lynx houdt dit jaar weer het beleggersdebat

Ook dit jaar organiseert Lynx wederom (voor de 8e keer al) het beleggersdebat van Nederland. Vorig jaar werd André Brouwers van het Beleggingsinstituut tot winnaar gekozen. Dit jaar neemt hij het wederom op tegen Nico Inberg, Cees Smit en Rob Stuiver.

Dit jaar wordt het debat opgedeeld in drie rondes. In ronde één bespreken de experts een Nederlands aandeel. Ronde twee staat in het teken van opties en in ronde drie kijken de experts buiten onze landsgrenzen. Iedere expert presenteert per ronde zijn beleggingstip voor het jaar 2019. De overige drie geven per tip aan of ze het ermee eens zijn.

Daarnaast gaan de experts één op één de strijd met elkaar aan tijdens de battles. Wat is hun outlook voor 2019 op het gebied van onder andere volatiliteit en stijgende rentes? Nieuw dit jaar is de beleggersquiz. De experts, maar ook u thuis, worden op de proef gesteld. Welke beursfeiten van het afgelopen jaar zijn u bijgebleven?

Via een LIVE poll kunt u bepalen wie u overtuigd heeft en wie dus de winnaar van de avond wordt.

Het debat wordt op woensdag 16 januari gehouden en is live te volgen via de website van Lynx. Klikt u hier voor meer informatie.