Topdividendaandelen Amerika

Bij de hoogste dividendrendementen bij de Amerikaanse beurzen zien we vrijwel geen bekende namen voorbij komen. Verder lijken de meeste analisten nog steeds te positief te zijn over de verwachte dividenden per aandeel want bij vooral de top 10 zien we hele negatieve payoutratio's. Dit betekent dat de verwachte dividenden per aandeel hier hoger liggen dan de verwachte resultaten per aandeel. Dit zijn natuurlijk geen duurzame ontwikkelingen en vroeg of laat verwachten we dan ook neerwaartse revisies van de verwachte dividenden.

Bij de top 10 zien we in de meest rechter kolom ook hele negatieve rendementen over de afgelopen maanden. Dit lijken dus vallende messen te zijn. Immers ook hoe lager de beurskoersen hoe hoger de dividendrendementen.

Top 30 dividendrendementen Amerika

kwantitatief

Vanaf de top 10 zien we al wat gezondere payoutratios. Hier liggen de dividenden en de resultaten per aandeel meer met elkaar in lijn. Qua koers/winst-verhoudingen zien we ook bij de groep vanaf de top 10 ook nog de meesten nog onder de 10 noteren.

Verder zien we ook diverse bedrijven met verwachte verliezen zoals NGI Energy Partners, CBL & Associates, AMC Entertainment, Senior Housing en CVR Partners. Het is dus ook niet heel realistisch dat deze verliesgevende bedrijven dan ook aan de verwachtingen van de analisten aangaande het dividend kunnen voldoen.