Large caps kosten het meeste in de automobielproducten/dienstensector

We zien binnen de automobielonderdelen/ en diensten een beperkte spreiding qua rendementen over de afgelopen 12 maanden. Sinds november vorig jaar staat de sector op ruim 9 procent winst. Bij de winnaars zien we onder andere 0, 0 en 0. Relatief grote verliezen waren er voor 0, 0 en 0.

Kerncijfers automobielonderdelen/ en diensten

aandeel

De large caps in deze sector waren de afgelopen maanden de winnaars. Bij de achterblijvers zien we vooral microcaps.

Laagste koers/winst-verhoudingen automobielonderdelen/ en diensten

fundamantele data

Met betrekking tot de koers/winst-verhoudingen zien we een uniform beeld bij de verschillende marktkapitalisaties. De large caps kosten met een koers/winst-verhouding van 21 het meeste. De microcaps noteren op 12 maal de winst per aandeel. 0, 0 en zijn de aandelen met de hoogste koers/winst-verhoudingen. Aandelen met de laagste koers/winst-verhoudingen zijn onder andere 0, 0 en 0.

Hoogste dividendrendementen automobielonderdelen/ en diensten

koersgrafieken

Het gemiddelde dividendrendement is met circa 2,1 procent aantrekkelijk te noemen. 0, 0 en 0 bieden nu de hoogste dividendrendementen van de megacaps in deze sector.

Dit is een gratis publicatie van Analist Pro. Analist Pro is een professioneel beleggingsplatform met analyses van alle Amerikaanse en Europese markten. Klikt u hier om u hiervoor kosteloos aan te melden.