Coinbase voegt Dogecoin binnen 2 maanden toe aan haar portefeuille

Na de publicatie van de resultaten over het eerste kwartaal op 13 mei kondigde Brian Armstrong, CEO van Coinbase, aan dat zijn bedrijf, een van de grootste cryptocurrency-uitwisselingen ter wereld, zo niet de grootste, Dogecoin zal toevoegen aan zijn lijst met verhandelbare activa; deze beslissing volgt op de spectaculaire groei van Dogecoin en Coinbase in 2021.

Coinbase is afgelopen april net naar de beurs gegaan en dankzij de geweldige IPO heeft het bedrijf zijn gebruikersbestand opgevoerd van 34 miljoen een jaar geleden naar 56 miljoen, en hetzelfde verhaal geldt voor Dogecoin. Om je een voorbeeld te geven: je zou Dogecoin kunnen kopen met $ 0,0047 per munt in december 2020. Momenteel staat Dogecoin genoteerd op $ 0,54, na eerder deze maand (mei) $ 0,73 te hebben bereikt. Het grappige van Dogecoin is dat het in eerste instantie als een grap is gemaakt, d.w.z. het heeft een parodie-gedreven oorsprong, maar in het huidige klimaat is het de op drie na grootste cryptocurrency qua marktkapitalisatie (bijna 40 miljard USD).

Helaas is het op dit moment onmogelijk om Dogecoin op Coinbase te kopen, aangezien de laatste tot dusver geen ruimte heeft gemaakt op zijn platform voor de eerste, ondanks zijn cult-achtige aanhang en recente prestaties.

Helaas voor Dogecoin-gebruikers die willen sleutelen aan hun favoriete cryptocurrency, is het relatief moeilijk om Dogecoin rechtstreeks van Coinbase te verkrijgen, dat wil zeggen dat je eerst BTC van Coinbase moet kopen en vervolgens BTC naar een ander platform / crypto-exchange zoals Binance, en zodra de BTC is overgebracht naar een andere beurs, kunt u deze verhandelen voor Dogecoin. Dit klinkt als een grote hoofdpijn, en dat is het ook, maar de dingen gaan snel veranderen.

Zelfs als een aanzienlijk aantal "newbie" crypto-investeerders proberen het gedoe van het kopen van Dogecoin te vermijden, ondanks Coinbase ' gebruiksvriendelijke interface, dit kan zich vertalen in gemiste kansen in termen van winst, aangezien altcoin-prijzen altijd fluctueren.

Coinbase tweets

De" fanbase "van Coinbase vraagt ​​de crypto-uitwisseling om hen een eenvoudige oplossing te bieden om hun geliefde Dogecoin te kopen, daarom zal het bedrijf er iets aan moeten doen dat binnenkort. Verder heeft Coinbase zojuist aangekondigd dat het Dogecoin toevoegt aan zijn rol van verhandelbare cryptocurrencies, bovenop de eerste inkomstenoproep als beursgenoteerd bedrijf.

Coinbase twitter

De cijfers lagen iets onder de consensus op Wall Street, aangezien Coinbase erin slaagde om $ 1,80 miljard aan inkomsten te genereren, in tegenstelling tot de verwachte inkomsten uit het eerste kwartaal van $ 1,81 miljard. Hetzelfde geldt voor de winst per aandeel van $ 3,05, aangezien beleggers een winst per aandeel van $ 3,09 verwachtten. Dus zelfs als Coinbase met een kleine marge achterblijft bij de verwachtingen, is het de moeite waard om te vermelden dat toen het bedrijf in april naar de beurs ging, de beursgenoteerde aandelenprijs $ 381 bedroeg. Sindsdien deed het bedrijf het niet zo goed, aangezien COIN daaronder handelde en op 14 mei opende op $ 264,91.

Coinbase-aandelen creëren een mogelijkheid om geld te verdienen voor beleggers die risicomijdend zijn van de vluchtige prijzen van cryptovaluta's, dwz het stelt hen in staat om de crypto-ruimte binnen te gaan zonder zelf te hoeven omgaan met de vluchtige prijzen van alt-munten . Het is bekend dat Dogecoin een harde kern heeft van fervente enthousiastelingen / investeerders, wat vrij gelijkaardig is aan wat er gebeurde met de GameStop extravaganza via Reddit gebruikers.

Coinbase tweets

Wat Coinbase betreft, het toevoegen van de op drie na grootste cryptocurrency aan zijn "portfolio" is goed nieuws in termen van toenemende trainingsactiviteit en het toevoegen van nieuwe gebruikers, ook al is het relatief moeilijk om de impact van de aankondiging op de prijs van Dogecoin te voorspellen.