Analistenkorps rekent op omzetdaling Altice

Morgen komt het Nederlandse Altice met haar resultaten over het afgelopen kwartaal. Over het lopende jaar ligt de consensus van de omzet op 23 miljard euro. Dit is beperkt minder dan de omzet over 2016 toen het bedrijf 23,5 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Altice in beeld plus taxaties 2018

historische koersen

Wat betreft het resultaat rekenen De meeste analisten op een nettowinst van 298 miljoen euro. Voor dit jaar ligt de consensus van het resultaat per aandeel op een winst van 50 cent. De koerswinstverhouding komt zodoende uit op 15,24.

Voor dit jaar verwachten de analisten dat Altice geen dividenden uit zal gaan keren. Gemiddeld levert een aandeel in de telecommunicatiebedrijven levert een beperkt dividendrendement van circa 1 procent op.

Recente koersdoelen rond de 10 euro

Barclays , Credit Suisse en Exane BNP Paribas gaven de meest recente adviezen voor het aandeel.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van Altice ' nu rond de 6,59 miljard euro.

Om 8.31 koerst het aandeel 0,29 procent hoger op 7,62 euro.

Historische beurskoersen Altice

historische koersen altice

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.