Verizon Communications dit jaar volgens analisten op jacht naar recordomzet

Verizon Communications Communications gaat morgen haar resultaten over het voorbije kwartaal uitbrengen. Over dit kalenderjaar komen de totale verdiensten van het bedrijf uit volgens de analisten uit op 137.09 miljard dollar. De verwachting van de omzet zou voor het bedrijf een recordomzet betekenen. Dit is vrij beperkt meer dan de omzet over 2022 toen het concern 136.84 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Verizon Communications Communications in beeld plus taxaties 2023

koersdata

Verizon Communications Badhoevedorp Nederland ©

Verizon
Verizon


De analisten rekenen voor 2023 op een nettowinst van 19.69 miljard dollar. Over dit jaar wordt door het gros van de analisten, zoals gepolst door persbureau Thomson Reuters, een winst per aandeel van 4.7 dollar verwacht. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 7.94 te liggen.

Fors dividend Verizon Communications Communications

Per aandeel rekenen de analisten op een dividend van 2.64 dollar. Verizon Communications Communications's dividendrendement komt hiermee op 7.07 procent te liggen. Gemiddeld levert een aandeel in de telecommunicatiebedrijven levert een aantrekkelijk dividendrendement van circa 5.22 procent op.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van het bedrijf 156.66 miljard dollar.

Historische koersen aandeel Verizon Communications Communications

koersdata verizoncommunications

De voorbije vrijdag sloot het aandeel op 37.32 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.