Extreem hoog dividend aandeel Swiss RE

Beleggers in het aandeel Swiss RE kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Op basis van de recente analistentaxaties behoort het aandeel Swiss RE tot één van de aandelen met de hoogste dividendrendementen van de Zwitserse beurs. Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 5,39 CHF. Swiss RE's dividendrendement komt neer op 6,18 procent. Het doorsnee dividendrendement van de verzekeraarssector ligt op een nihile 1 procent.

Historische dividendrendementen Swiss RE

Over dit jaar komt de omzet volgens de analisten uit op 37,14 miljard CHF. Dit is fors minder dan de omzet over 2017 toen de omzet 42,31 miljard CHF bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Swiss RE in beeld plus taxaties 2018

fundamantele data

De analisten gaan voor 2018 uit van een nettowinst van 2,64 miljard CHF. Op basis van de meest actuele analistenconsensus een houdt het bedrijf een winst per aandeel van 8,57 CHF over. Zodoende komt de koerswinstverhouding op 10,18 uit.

Actuele koersdoelen rond de 100 CHF

UBS , Deutsche Bank en Baader Bank gaven de meest recente adviezen voor het aandeel.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Swiss RE's beurswaarde 28,44 miljard CHF.

Historische koersen aandeel Swiss RE

fundamantele data swissre

Het aandeel staat om 11.30 0,02 procent lager op 87,26 CHF.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.