Swiss RE in top Zwitserse dividendrendementen

Fors dividend Swiss RE

Beleggers in het aandeel Swiss RE kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Gezien het gemiddelde van de analistentaxaties heeft het aandeel Swiss RE nu één van de hoogste dividendrendementen van de Zwitserse beurs. Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 5,32 CHF. Swiss RE's dividendrendement komt hiermee op 5,93 procent te liggen. Het doorsnee dividendrendement van de verzekeraarssector ligt op een nihile 1 procent.

Dividendrendementen Swiss RE

Swiss RE publiceert morgen haar resultaten over het afgelopen kwartaal. De omzet van Swiss RE over dit jaar komt uit op 37,11 miljard CHF. Zo blijkt uit gemiddelde analistenverwachting. Dit is behoorlijk minder dan de omzet over 2017 toen de omzet 42,31 miljard CHF bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Swiss RE in beeld plus taxaties 2018

fundamenteel onderzoek

Onderaan de streep rekenen de analisten op een nettowinst van 2,1 miljard CHF. Volgens de laatste rondgang langs de analisten stevent het bedrijf af op een winst per aandeel van 7,1 CHF. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding uit op 12,64.

Laatste koersdoelen rond de 91 CHF

De laatste 3 adviezen voor de verzekeraar zijn afkomstig van Barclays , UBS en Commerzbank.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Swiss RE's marktkapitalisatie 29,25 miljard CHF. Het aandeel Swiss RE was de afgelopen 12 maanden vrij erg bewegelijk. Sinds een jaar terug staat het aandeel Swiss RE 1 procent in de plus. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 84 en de 99 CHF. Sinds 2008 koerst het aandeel ruim 88 procent hoger.

Om 10.19 stond het aandeel 1,45 procent hoger op 89,74 CHF.

Historische koersen Swiss RE

fundamenteel onderzoek swissre

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.