Stevig dividendrendement RTL Group

Fors dividend RTL Group

Beleggers in het aandeel RTL Group kunnen rekenen op een fors dividend. Op basis van de recente analistentaxaties heeft het aandeel RTL Group nu één van de hoogste dividendrendementen van de Belgische beurs. Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 4,08 euro. RTL Group's dividendrendement bedraagt dus momenteel 6,5 procent. Het gemiddelde dividend van de televisie- & radiobedrijven ligt op een schamele 1 procent.

Dividendrendementen RTL Group

Morgen opent het Belgische RTL Group haar boeken over het afgelopen kwartaal. Over 2018 komt de omzet volgens de analisten uit op 6,55 miljard euro. Dit is beperkt meer dan de omzet over 2017 toen het concern 6,37 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten RTL Group in beeld plus taxaties 2018

aandelenanalyses

De analisten gaan voor 2018 uit van een nettowinst van 723 miljoen euro. Over dit jaar wordt door het gros van de analisten een winst per aandeel van 4,71 euro verwacht. Hiermee komt de koers/winst-verhouding op 13,33 te liggen.

Laatste koersdoelen rond de 68 euro

JP Morgan, Goldman Sachs en Morgan Stanley gaven recent nieuwe taxaties voor het aandeel.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt RTL Group's beurswaarde 9,64 miljard euro. Het aandeel RTL Group was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds een jaar terug staat het aandeel RTL Group 1 procent in de plus. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 58 en de 73 euro. Sinds 2008 koerst het aandeel ruim 1 procent lager.

Om 18.35 koerst het aandeel 0,56 procent lager op 62,8 euro.

Historische koersen RTL Group voorbije 10 jaar

aandelenanalyses rtlgroup

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.