Lagardere in top Franse dividendaandelen

Fors dividend Lagardere

Beleggers in het aandeel Lagardere kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Gezien het gemiddelde van de analistentaxaties heeft het aandeel Lagardere nu één van de hoogste dividendrendementen van de Franse beurs. Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 1.3 euro. Lagardere 's dividendrendement ligt dus op 6.65 procent. Het gemiddelde dividend van de televisie- & radiobedrijven ligt op een prima 7.05 procent.

Dividendrendementen Lagardere

financiële analyse

De omzet van het bedrijf uit over dit jaar komt uit op 7.92 miljard euro. Zo blijkt uit de meeste recente rondgang langs de analisten. Dit is fors meer dan de omzet over 2022 toen het concern 6.98 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Lagardere in beeld plus taxaties 2023

historische koersen

Lagardere Nederland ©

Lagardere
Lagardere


Onderaan de streep rekenen de analisten op een nettowinst van 268 miljoen euro. Volgens de jongste analistenconsensus houdt het bedrijf over dit jaar een winst per aandeel van 1.9 euro over. De koerswinstverhouding komt zodoende op 10.28 te liggen.

Laatste taxaties rond de 24 euro

De laatste 3 adviezen voor het tv en radiobedrijf zijn afkomstig van Barclays , Barclays en Barclays .

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van het bedrijf 2.74 miljard euro.

Om 11.35 staat het aandeel 0.41 procent hoger op 19.54 euro.

Koershistorie Lagardere van 2007 tot 2023

historische koersen lagardere

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.