Galapagos wordt door analisten getipt

Het aandeel Galapagos zou nu met een korting noteren. Het gros van de analisten noemt het aandeel Galapagos op dit niveau momenteel een goedkoop aandeel Het aandeel wordt nu door 12 analisten gevolgd. De adviezen zijn verdeeld uit: geen verkoopadviezen, 3 keer houd en geen koopadviezen. Het gemiddelde van de afgegeven koersdoelen voor het aandeel staat op 109,17 euro. Dit is circa 22 procent meer dan de huidige koers van 93,68 euro. De laatste 3 adviezen voor het biotechbedrijf zijn afkomstig van DeGroof Petercam, JP Morgan en InsingerGilissen.

Veel onzekerheid waarderingen Galapagos

aandelenanalyse

Galapagos 's marktkapitalisatie bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen maal de beurskoers ruim 4,33 miljard euro. Het aandeel Galapagos was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds een jaar terug staat het aandeel Galapagos 9 procent in de plus. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 71 en de 105 euro. Sinds 2008 koerst het aandeel ruim 2412 procent hoger.

Historische koersen Galapagos 2007-2018

koersgrafieken galapagos

Het aandeel sloot vrijdag op 93,68 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.