Analisten verwachten over 2018 stijgende omzet Rhoen-Klinikum

Morgen gaat Rhoen-Klinikum haar resultaten over het afgelopen kwartaal naar buiten brengen. Over het lopende jaar ligt de consensus van de omzet op 1,25 miljard euro. Dit is beperkt meer dan de omzet over 2017 toen het bedrijf 1,21 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Rhoen-Klinikum in beeld plus taxaties 2018

beurskoers

Wat betreft het resultaat rekenen De meeste analisten op een nettowinst van 43 miljoen euro. Over dit jaar komt het bedrijf volgens het gros van de analisten uit op een winst per aandeel van 62 cent. De koerswinstverhouding komt zodoende uit op 35,65.

Over dit jaar ligt de verwachting van het dividend op 0,28 cent. Het dividendrendement komt hiermee op 1,27 procent te liggen. Het gemiddelde dividendrendement van de ondersteuningsbedrijven ligt op een magere 1 procent.

Laatste taxaties rond de 24 euro

De laatste 3 adviezen voor het ondersteuningsbedrijf zijn afkomstig van Independent Research, Deutsche Bank en Standard & Poors.

Rhoen-Klinikum 's beurswaarde bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen maal de beurskoers ruim 1,48 miljard . Het aandeel Rhoen-Klinikum bewoog de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds november vorig jaar staat het aandeel Rhoen-Klinikum 27 procent lager. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 21 en de 32 euro. Sinds 2008 koerst het aandeel ruim 22 procent hoger.

Om 11.18 staat het aandeel 0,45 procent hoger op 22,1 euro.

Historische koersen aandeel Rhoen-Klinikum

beurskoers rhoen-klinikum

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.