Analisten verwachten over 2021 stijgende omzet Rhoen-Klinikum

Morgen presenteert het Duitse Rhoen-Klinikum haar resultaten over het afgelopen kwartaal. Over 2021 komt de totale omzet van het bedrijf uit Bad Neustadt An Der Saale volgens de analisten uit op 1.37 miljard euro. Dit is beperkt meer dan de omzet over 2020 toen het concern 1.3 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Rhoen-Klinikum in beeld plus taxaties 2020

financiële analyse

Wat betreft het resultaat rekenen De meeste analisten op een nettowinst van 11 miljoen euro. Voor dit jaar ligt de consensus van het resultaat per aandeel op een winst van 26 cent. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op een zeer royale 61.54 uit.

Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 30 cent. Rhoen-Klinikum 's dividendrendement bedraagt dus momenteel 1.88 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de ondersteuningsdienstensector ligt op een magere 1.2 procent.

Actuele koersdoelen nabij de 17 euro

De meest recente adviezen voor het ondersteuningsbedrijf zijn afkomstig van Independent Research, Berenberg en Kepler Capital Markets.

De marktkapitalisatie bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen keer de beurskoers circa 1.07 miljard euro. Het aandeel was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Gemeten vanaf maart vorig jaar staat het aandeel 11 procent in het rood. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 14 en de 19 euro.

Historische beurskoersen Rhoen-Klinikum

financiële analyse rhoen-klinikum

Klikt u hier voor dividend aandeel Rhoen-Klinikum. Het aandeel staat om 10.29 1.75 procent lager op 16 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.