Goldman Sachs wordt door analisten goedkoop aandeel genoemd

Het aandeel Goldman Sachs zou nu met een korting noteren. De meerderheid van de analisten noemt het aandeel Goldman Sachs op dit niveau momenteel aantrekkelijk gewaardeerd. Het aandeel wordt momenteel door 7 fundamentele analisten gevolgd. De adviezen voor het aandeel zijn verdeeld uit: geen verkoopadviezen, 3 keer houd en geen koopadviezen. Het gemiddelde van de koersdoelen voor het aandeel staat op 270,14 dollar. Dit is circa 40 procent meer dan de huidige koers van 192,6 dollar. De laatste 3 adviezen voor de bank zijn afkomstig van JP Morgan, Sandler O'Neill en KBC Securities.

Taxaties voor Goldman Sachs uiteenlopend

aandeel

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van Goldman Sachs ' nu rond de 75,62 miljard dollar. Het aandeel Goldman Sachs was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds een jaar terug staat het aandeel Goldman Sachs 17 procent in het rood. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 190 en de 275 dollar. Sinds 2008 koerst het aandeel ruim 261 procent hoger.

Koershistorie Goldman Sachs 2007-2018

aandelenanalyse goldmansachs

Het aandeel sloot woensdag op 192,6 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.