Unibail-Rodamco in top Nederlandse dividendaandelen

Beleggers in het aandeel Unibail-Rodamco kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Op basis van de consensus van de analistentaxaties heeft het aandeel Unibail-Rodamco nu één van de hoogste dividendrendementen van de Nederlandse beurs. Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 11,42 euro. Het dividendrendement van Unibail-Rodamco ligt hiermee op 7,18 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de vastgoedbedrijven ligt op een relatief royale 2 procent.

Historische dividendrendementen Unibail-Rodamco

De omzet van Unibail-Rodamco over dit jaar komt uit op 2,37 miljard euro. Zo blijkt uit gemiddelde verwachting van de analisten. Dit is aanzienlijk meer dan de omzet over 2017 toen het concern 2,08 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Unibail-Rodamco in beeld plus taxaties 2018

fundamantele data

De meeste analisten gaan voor 2018 uit van een nettowinst van 1,56 miljard euro. Voor dit jaar ligt de consensus van het resultaat per aandeel op een winst van 12,8 euro. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding uit op 12,42.

Recentste taxaties rond de 184 euro

De meest recente adviezen voor het vastgoedconcern zijn afkomstig van JP Morgan, UBS en HSBC .

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Unibail-Rodamco's beurswaarde 15,8 miljard euro. Het aandeel Unibail-Rodamco was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Gemeten vanaf november vorig jaar staat het aandeel Unibail-Rodamco 24 procent in het rood. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 153 en de 226 euro. Sinds 2008 koerst het aandeel ruim 75 procent hoger.

Historische koersen aandeel Unibail-Rodamco

fundamantele data unibail-rodamco

Om 17.39 koerst het aandeel 0,93 procent hoger op 158,96 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.