Omzetdaling Unibail-Rodamco-Westfield aldus consensus analisten

Morgen komt het Nederlandse Unibail-Rodamco-Westfield met haar resultaten over het afgelopen kwartaal. Over 2021 komt de totale omzet van het bedrijf uit Parijs volgens de analisten uit op 2.4 miljard euro. Dit is beperkt minder dan de omzet over 2020 toen het bedrijf 2.65 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Unibail-Rodamco-Westfield in beeld plus taxaties 2020

fundamenteel onderzoek

Unibail_Rodamco_Westfield Schiphol ©

Unibail_Rodamco_Westfield
Unibail_Rodamco_Westfield


De meeste analisten rekenen voor 2021 op een nettowinst van 1.08 miljard euro. Over dit jaar wordt door het gros van de analisten een winst per aandeel van 7.59 euro verwacht. De koers-winst-verhouding ligt hiermee op 9.49.

Dividendbetalingen over dit jaar worden door de analisten niet verwacht. Het doorsnee dividend van de vastgoedbedrijven ligt op een prima 3.63 procent.

Laatste taxaties rond de 60 euro

Bank of America Merrill Lynch, Oddo BHF en Independent Research gaven de meest recente adviezen voor het aandeel.

De marktkapitalisatie bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen keer de beurskoers circa 9.96 miljard euro. Het aandeel was de afgelopen 12 maanden vrij bewegelijk. Gemeten vanaf mei vorig jaar staat het aandeel maar liefst 53 procent in het groen. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 29 en de 76 euro.

Koershistorie Unibail-Rodamco-Westfield 2007-2021

fundamenteel onderzoek unibail-rodamco-westfield

Om 14.24 koerst het aandeel 3.1 procent lager op 72.01 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.