Aandeel Campbell Soup aan kop qua Amerikaanse dividendaandelen

Fors dividend Campbell Soup

Beleggers in het aandeel Campbell Soup kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Op basis van de consensus van de analistentaxaties heeft het aandeel Campbell Soup nu één van de hoogste dividendrendementen van de Amerikaanse beurs. Per aandeel wordt door de analisten een dividend van 1,42 dollar verwacht. Campbell Soup's dividendrendement komt hiermee uit op 4,4 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de voedingsbedrijven ligt op een nihile 1 procent.

Dividendrendementen Campbell Soup

Campbell Soup gaat morgen haar cijfers over het voorbije kwartaal bekend maken. De omzet van Campbell Soup over dit jaar komt uit op 9,91 miljard dollar. Zo blijkt uit gemiddelde analistenverwachting. Dit is aanzienlijk meer dan de omzet over 2017 toen het concern 8,69 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Campbell Soup in beeld plus taxaties 2018

koersdata

De meeste analisten gaan voor 2018 uit van een nettowinst van 738 miljoen dollar. Op basis van de meest actuele analistenconsensus een houdt het bedrijf een winst per aandeel van 2,44 dollar over. De koerswinstverhouding bedraagt hierdoor 13,22.

Campbell Soup's marktkapitalisatie bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen maal de beurskoers ruim 9,71 miljard dollar. Het aandeel Campbell Soup bewoog de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds een jaar terug staat het aandeel Campbell Soup 25 procent in het rood. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 32 en de 45 dollar. Sinds 2008 koerst het aandeel ruim 17 procent hoger.

Het aandeel sloot maandag op 32,26 dollar.

Historische koersen Campbell Soup

koersdata campbellsoup

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.