Extreem hoog dividend aandeel Campbell Soup

Beleggers in het aandeel Campbell Soup kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Op basis van de consensus van de analistentaxaties heeft het aandeel Campbell Soup nu één van de hoogste dividendrendementen van de Amerikaanse beurs. De consensus van het dividend ligt op 1.47 dollar per aandeel. Het dividendrendement ligt zodoende op 3.23 procent. Gemiddeld levert een aandeel in de voedingsbedrijven levert een beperkt dividendrendement van circa 0.94 procent op.

Historische dividendrendementen Campbell Soup

Morgen zal het Amerikaanse Campbell Soup met haar resultaten over het afgelopen kwartaal komen. De omzet van het bedrijf uit Camden over dit jaar komt uit op 8.43 miljard dollar. Zo blijkt uit gemiddelde analistenverwachting. Dit is vrij beperkt minder dan de omzet over 2020 toen het bedrijf 8.69 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Campbell Soup in beeld plus taxaties 2020

aandeel

De analisten rekenen voor 2021 op een nettowinst van 916 miljoen dollar. Over dit jaar wordt door het gros van de analisten een winst per aandeel van 3.03 dollar verwacht. De koerswinstverhouding bedraagt hierdoor 15.01.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van het bedrijf 13.69 miljard dollar. Het aandeel was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds een jaar terug staat het aandeel 4 procent in de plus. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 41 en de 58 dollar.

Historische koersen Campbell Soup voorbije 10 jaar

aandeel campbellsoup

Klikt u hier voor dividend aandeel Campbell Soup. Om 20.48 koerst het aandeel 0.53 procent hoger op 45.48 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.