Extreem hoog dividend aandeel Comerica

Fors dividend Comerica

Beleggers in het aandeel Comerica kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Gezien het gemiddelde van de analistentaxaties heeft het aandeel Comerica nu één van de hoogste dividendrendementen van de Amerikaanse beurs. Per aandeel wordt door de analisten een dividend van 2,67 dollar verwacht. Comerica's dividendrendement ligt dus op 3,32 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de financiële dienstverleners ligt op een magere 1 procent.

Dividendrendementen Comerica

Morgen komt het Amerikaanse Comerica met haar resultaten over het afgelopen kwartaal naar buiten. Over dit jaar komt de omzet volgens de analisten uit op 3,47 miljard dollar. Dit is vrij beperkt meer dan de omzet over 2017 toen het concern 3,33 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Comerica in beeld plus taxaties 2018

aandelenanalyse

De analisten rekenen voor 2018 op een nettowinst van 1,24 miljard dollar. Volgens de laatste rondgang langs de analisten stevent het bedrijf af op een winst per aandeel van 8,12 dollar. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 9,89 te liggen.

Comerica's beurswaarde bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen maal de beurskoers ruim 13,89 miljard . Het aandeel Comerica bewoog de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds een jaar terug staat het aandeel Comerica 14 procent in het rood. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 64 en de 101 dollar. Sinds 2008 koerst het aandeel ruim 323 procent hoger.

Het aandeel sloot vrijdag op 80,33 dollar.

Historische beurskoersen Comerica

aandelenanalyse comerica

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.