Analistengilde verwacht omzetdaling Balfour Beatty, hoog dividendrendement

Morgen komt het Engelse bedrijf Balfour Beatty met haar resultaten over het afgelopen kwartaal. De gemiddelde verwachting van de omzet over dit jaar ligt volgens de analisten op 39,27 miljard GBp. Dit is beperkt minder dan de omzet over 2015 toen het bedrijf 39,53 miljard GBp verdiende.

Historische omzetten en resultaten Balfour Beatty in beeld plus taxaties 2016

Balfourbeaty

Onderaan de streep rekenen de analisten op een nettowinst van 925 miljoen GBp. Over dit jaar houdt het bedrijf volgens de analisten een winst per aandeel van 288 GBp over. Hiermee komt de koers/winst-verhouding op 0,12 te liggen.

Fors dividend Balfour Beatty

De consensus van het dividend ligt op 122 GBp per aandeel. Het dividendrendement van Balfour Beatty ligt hiermee op 353,52 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de bouwmaterialensector ligt op 1,09 procent.

Laatste koersdoelen rond de 286 GBp

Het aandeel Balfour Beatty wordt door 2 analisten gevolgd (op basis van fundamentele analyse). Het gemiddelde koersdoel voor het aandeel staat op 279 GBp. Dit is circa 16 procent meer dan de huidige beurskoers van 34,51 GBp. Berenberg, JP Morgan en RBC Capital Markets gaven onlangs adviezen voor het aandeel.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen op de beurs(zen) bedraagt Balfour Beatty 's marktkapitalisatie 11,17 miljard GBp.

Het aandeel sloot maandag op 34,51 GBp.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.