Analisten verwachten over 2019 stijgende omzet Lennar

Morgen komt het Amerikaanse Lennar met haar resultaten over het afgelopen kwartaal naar buiten. De omzet van Lennar over dit jaar komt uit op 21,59 miljard dollar. Zo blijkt uit gemiddelde analistenverwachting. Dit is beperkt meer dan de omzet over 2018 toen het concern 20,57 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Lennar in beeld plus taxaties 2019

aandelenanalyse

De analisten rekenen voor 2019 op een nettowinst van 1,73 miljard dollar. Op basis van de meest actuele analistenconsensus een houdt het bedrijf een winst per aandeel van 5,39 dollar over. De koers-winst-verhouding ligt hiermee op 9,53.

Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 0,16 cent. Lennar's dividendrendement komt hiermee uit op 0,31 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de bouw- en infrastructuursector ligt op een summiere 1 procent.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van Lennar' momenteel circa 10,5 miljard dollar. Het aandeel Lennar was de afgelopen 12 maanden vrij bewegelijk. Gemeten vanaf juni vorig jaar staat het aandeel Lennar 1 procent in het groen. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 37 en de 56 dollar.

Het aandeel sloot maandag op 51,35 dollar.

Historische beurskoersen Lennar

aandelenanalyse lennar

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.