Analisten verwachten over 2019 dalende omzet Weyerhaeuser, relatief hoog dividend

Weyerhaeuser gaat morgen haar resultaten over het voorbije kwartaal uitbrengen. Over het lopende jaar ligt de consensus van de omzet op 6,75 miljard dollar. Dit is beperkt minder dan de omzet over 2018 toen de omzet 7,48 miljard dollar bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Weyerhaeuser in beeld plus taxaties 2019

aandeel

Onderaan de streep rekenen De meeste analisten op een nettowinst van 421 miljoen dollar. Over dit jaar komt het bedrijf volgens het gros van de analisten uit op een winst per aandeel van 58 cent. De koerswinstverhouding komt zodoende uit op 44,03.

Fors dividend Weyerhaeuser

De consensus van het dividend ligt op 1,36 dollar per aandeel. Het dividendrendement ligt zodoende op 5,32 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de gediversifieerde industriele bedrijven ligt op een zeker aantrekkelijke 20 procent.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Weyerhaeuser's beurswaarde 19,29 miljard dollar. Het aandeel Weyerhaeuser was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Gemeten vanaf juli vorig jaar staat het aandeel Weyerhaeuser 23 procent in het rood. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 21 en de 36 dollar.

Het aandeel sloot maandag op 25,54 dollar.

Historische koersen Weyerhaeuser

aandeel weyerhaeuser

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.