Aanzienlijk dividendrendement Weyerhaeuser

Beleggers in het aandeel Weyerhaeuser kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Op basis van de consensus van de analistentaxaties heeft het aandeel Weyerhaeuser nu één van de hoogste dividendrendementen van de Amerikaanse beurs. Per aandeel wordt door de analisten een dividend van 1,36 dollar verwacht. Weyerhaeuser's dividendrendement ligt dus op 4,61 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de gediversifieerde industriele bedrijven ligt op een relatief royale 12 procent.

Historische dividendrendementen Weyerhaeuser

Weyerhaeuser zal morgen haar resultaten over het voorbije kwartaal publiceren. Over 2019 komt de omzet volgens de analisten uit op 6,62 miljard dollar. Dit is fors minder dan de omzet over 2018 toen het concern 7,48 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Weyerhaeuser in beeld plus taxaties 2019

beurskoers

De meeste analisten rekenen voor 2019 op een nettowinst van 402 miljoen dollar. Over dit jaar houdt het bedrijf volgens de analisten een winst per aandeel van 52 cent over. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding uit op een heel forse 56,75.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Weyerhaeuser's totale beurswaarde 22,29 miljard dollar. Het aandeel Weyerhaeuser bewoog de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Gemeten vanaf oktober vorig jaar staat het aandeel Weyerhaeuser 9 procent in het groen. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 21 en de 30 dollar.

Historische beurskoersen Weyerhaeuser

beurskoers weyerhaeuser

Klikt u hier voor dividend aandeel Weyerhaeuser. Het aandeel sloot maandag op 29,51 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.