Analisten gaan uit van recordjaar voor BlackRock

Morgen zal het Amerikaanse bedrijf BlackRock haar resultaten over het vorige kwartaal publiceren. Op basis van de analistenverwachtingen zouden zowel de omzet als het nettoresultaat op het hoogste niveau in jaren uitkomen. Over 2016 komt de omzet volgens de analisten uit op 12,01 miljard dollar. De omzet zou volgens de analisten dit jaar dan het hoogste in haar bestaan zijn. Dit is licht meer dan de omzet over 2015 toen het bedrijf 11,4 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten BlackRock in beeld plus taxaties 2016

fundmantele data

De analisten rekenen voor 2016 op een recordnettowinst van 3,56 miljard dollar. Voor dit jaar ligt de consensus van het resultaat per aandeel op een winst van 21,6 dollar. De koerswinstverhouding bedraagt hierdoor 17,77.

Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 9,99 dollar. Het dividendrendement van BlackRock ligt hiermee op 2,6 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de investeringsbedrijven ligt op een nihile 1,05 procent.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt BlackRock 's marktkapitalisatie op dit moment 62,74 miljard dollar.

Het aandeel sloot maandag op 383,8 dollar.

Historische koersen BlackRock

fundmantele data blackrock

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.