Analisten voorzien meer omzet Clorox

Morgen komt het Amerikaanse bedrijf Clorox met haar resultaten over het afgelopen kwartaal. Op basis van de analistenverwachtingen zouden zowel de omzet als het nettoresultaat op het hoogste niveau in jaren uitkomen. Over 2017 komt de omzet volgens de gepolste analisten uit op 5,97 miljard dollar. De omzet zou volgens de analisten dit jaar dan het hoogste in haar historie zijn. Dit is licht meer dan de omzet over 2016 toen het bedrijf 5,66 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Clorox in beeld plus taxaties 2017

koersdata

De analisten rekenen voor 2017 op een recordnettowinst van 696 miljoen dollar. Over dit jaar wordt door het gros van de analisten een winst per aandeel van 5,31 dollar verwacht. De koers-winst-verhouding ligt hiermee op 25,14.

Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 3,23 dollar. Clorox 's dividendrendement komt hiermee uit op 2,42 procent. Het gemiddelde dividend van de chemiebedrijven ligt op een schamele 0,75 procent.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Clorox 's marktkapitalisatie 17,17 miljard dollar.

Het aandeel sloot maandag op 133,49 dollar.

Historische beurskoersen Clorox

koersdata clorox

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.