Barratt Developments in top Engelse dividendaandelen

Fors dividend Barratt Developments

Op basis van de consensus van de analistentaxaties heeft het aandeel Barratt Developments nu één van de hoogste dividendrendementen van de Engelse beurs.

Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 40 GBp. Barratt Developments 's dividendrendement ligt dus op 6,48 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de bouw- en infrastructuurbedrijven ligt op een nihile 0,61 procent.

Barratt Developments zal morgen haar boeken over het voorbije kwartaal aan de pers presenteren. De omzet van Barratt Developments over dit jaar komt uit op 4,62 miljard GBp. Zo blijkt uit gemiddelde verwachting van de analisten. Dit is vrij beperkt meer dan de omzet over 2016 toen de omzet 4,24 miljard GBp bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Barratt Developments in beeld plus taxaties 2017

aandeel

De analisten rekenen voor 2017 op een nettowinst van 600 miljoen GBp. Over dit jaar houdt het bedrijf volgens de analistenconsensus een winst per aandeel van 60 GBp over. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 10,29 uit.

Actuele koersdoelen rond de 23 GBp

Deutsche Bank, HSBC en Citigroup gaven recentelijk taxaties voor het aandeel.

Barratt Developments 's marktkapitalisatie bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen keer de beurskoers circa 614,69 miljard GBp.

Het aandeel staat om 9.59 1,46 procent hoger op 617,5 GBp.

Historische beurskoersen Barratt Developments

aandeel barrattdevelopments

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.