Tom Tailor bij de betere Europese microcaps

Tom Tailor sterk bij Europese microcaps

Het aandeel Tom Tailor behoort momenteel tot de beter presterende microcaps in Europa. Over de afgelopen 12 maanden staat de microcap maar liefst 143 procent hoger. De Duitse microcaps staan 80 procent in de plus. Voor een aandeel Tom Tailor wordt nu -12 maal de CAPE-ratio betaald. De min hier komt in verband met de negatieve resultaten in het verleden. De gemiddelde Europese microcaps worden nu op 17 verhandeld.

De gemiddelde verwachting van de omzet over dit jaar ligt volgens de analisten op 949,49 miljoen euro. Dit is licht minder dan de omzet over 2016 toen het concern 968,52 miljoen euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Tom Tailor in beeld plus taxaties 2017

aandelenanalyses

Onderaan de streep rekenen de analisten op een nettowinst van 8 miljoen euro. Voor dit jaar ligt de consensus van het resultaat per aandeel op een winst van 46 cent. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding uit op 18,37.

Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 0,01 cent. Tom Tailor 's dividendrendement is dus 0,12 procent. Het doorsnee dividend van de algemene detailhandelsbedrijven ligt op een schamele 0,53 procent.

Laatste taxaties rond de 9 euro

De laatste 3 adviezen voor de detailhandelaar zijn afkomstig van Berenberg, M.M. Warburg & Co. en Baader Bank

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van Tom Tailor ' nu rond de 225,85 miljoen euro.

Historische beurskoersen Tom Tailor

aandelenanalyses tomtailor

Het aandeel staat om 10.44 0,3 procent lager op 8,45 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.