Extreem hoog dividend aandeel Daimler

Op basis van de recente analistentaxaties behoort het aandeel Daimler tot één van de aandelen met de hoogste dividendrendementen van de Duitse beurs.

Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 3,47 euro. Het dividendrendement van Daimler ligt hiermee op 5,19 procent. Het doorsnee dividendrendement van de automobielsector ligt op een nihile 0,87 procent.

Historische dividendrendementen Daimler

Op basis van de analistentaxaties zouden zowel de omzet als het nettoresultaat op het hoogste niveau in jaren uitkomen. De omzet van Daimler over dit jaar komt uit op 162,82 miljard euro. Zo blijkt uit gemiddelde analistenverwachting. De omzet zou volgens de analisten dit jaar dan het hoogste in haar historie zijn. Dit is beperkt meer dan de omzet over 2016 toen de omzet 153,26 miljard euro bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Daimler in beeld plus taxaties 2017

fundmantele data

De meeste analisten anticiperen voor 2017 op een recordnettowinst van 9,74 miljard euro. Over dit jaar ligt de consensus van Daimler 's resultaat per aandeel op een winst van 9,09 euro. De koerswinstverhouding komt zodoende uit op 7,35.

Recentste taxaties rond de 80 euro

De laatste 3 adviezen voor de automobielproducent zijn afkomstig van Citigroup , UBS en ER Capital.

Daimler 's marktkapitalisatie bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen maal de beurskoers ruim 71,5 miljard euro.

Historische beurskoersen Daimler

fundmantele data daimler

Het aandeel staat om 9.47 0,24 procent hoger op 66,83 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.