Aanzienlijk dividendrendement Signify

Beleggers in het aandeel Signify kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Op basis van de consensus van de analistentaxaties heeft het aandeel Signify nu één van de hoogste dividendrendementen van de Nederlandse beurs. De consensus van het dividend ligt op 0,82 cent per aandeel. Signify's dividendrendement komt neer op 3,34 procent. Het gemiddelde dividend van de producenten van huishoudelijke goederen ligt op een schamele 0,31 procent.

Historische dividendrendementen Signify

Signify gaat morgen haar resultaten over het voorbije kwartaal uitbrengen. De omzet van Signify over dit jaar komt uit op 6,61 miljard euro. Zo blijkt uit gemiddelde analistenverwachting. Dit is vrij beperkt meer dan de omzet over 2019 toen de omzet 6,25 miljard euro bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Signify in beeld plus taxaties 2020

koersdata

Signify High Tech Campus Eindhoven

Signify
Signify


Onderaan de streep rekenen de analisten op een nettowinst van 324 miljoen euro. Volgens de laatste rondgang langs de analisten stevent het bedrijf af op een winst per aandeel van 2,49 euro. Zodoende komt de koerswinstverhouding op 9,87 uit.

Recentste taxaties rond de 30 euro

UBS, Bank of America Merrill Lynch en Citigroup gaven onlangs taxaties voor het aandeel.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Signify's beurswaarde 3,1 miljard euro. Het aandeel Signify was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds juli vorig jaar staat het aandeel Signify 4 procent lager. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 14 en de 34 euro.

Historische koersen Signify voorbije 10 jaar

koersdata signify

Klikt u hier voor dividend aandeel Signify. Het aandeel staat om 9.49 1,55 procent hoger op 24,58 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.