Analisten:minder omzet Bouygues in het verschiet, aanzienlijk dividend

Morgen opent het Franse Bouygues haar boeken over het afgelopen kwartaal. De gemiddelde verwachting van de omzet over dit jaar ligt volgens de analisten op 34,13 miljard euro. Dit is fors minder dan de omzet over 2019 toen de omzet 37,93 miljard euro bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Bouygues in beeld plus taxaties 2020

koersgrafieken

Onderaan de streep rekenen de meeste analisten op een nettowinst van 635 miljoen euro. Voor dit jaar ligt de consensus van het resultaat per aandeel op een winst van 1,54 euro. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 21,06 uit.

Fors dividend Bouygues

Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 1,72 euro. Bouygues's dividendrendement komt neer op 5,3 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de industr. goederensector ligt op een magere 0,87 procent.

Laatste taxaties rond de 37 euro

De laatste 3 adviezen voor het industriële goederenbedrijf zijn afkomstig van Kepler Capital Markets, Morgan Stanley en JP Morgan.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Bouygues's beurswaarde 12,08 miljard euro. Het aandeel Bouygues bewoog de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds augustus vorig jaar staat het aandeel Bouygues 0 procent lager. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 22 en de 41 euro.

Historische koersen Bouygues

koersgrafieken bouygues

Klikt u hier voor dividend aandeel Bouygues. Om 10.35 stond het aandeel 1,82 procent hoger op 32,44 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.