Nog steeds veel dividend Ford

Op basis van de recente analistentaxaties behoort het aandeel Ford Motor tot één van de aandelen met de hoogste dividendrendementen van de Amerikaanse beurs.

Per aandeel wordt door de analisten een dividend van 0,63 cent verwacht. Het dividendrendement van Ford Motor ligt hiermee op 5,22 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de automobielproducenten ligt op een magere 0,87 procent.

Over 2017 komt de omzet volgens de analisten uit op 143,78 miljard dollar. Dit is licht minder dan de omzet over 2016 toen de omzet 151,8 miljard dollar bedroeg.

Onderaan de streep rekenen de analisten op een nettowinst van 7,3 miljard dollar. Over dit jaar komt het bedrijf volgens het gros van de analisten uit op een winst per aandeel van 1,83 dollar. Zodoende komt de koerswinstverhouding op 6,6 uit.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Ford Motor 's marktkapitalisatie 47,8 miljard dollar.

Het aandeel sloot woensdag op 12,07 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.