Fugro dochter tekent 4D contract

Financiele details niet bekend

Fugro meldt vandaag dat haar dochterbedrijf Seabed Geosolutions een contract heeft getekend voor een groot 4D onderzoek in Brazilie. Bij dit project wordt er op dieptes van meer dan 2200 meter onderzoek gedaan. In het tweede kwartaal van dit jaar wordt hiermee gestart en dit zal naar verwachting 8 maanden duren. Financiele details zijn niet bekend gemaakt.

Over het huidige boekjaar komt de omzet volgens de analisten uit op 1,45 miljard euro. Dit is aanzienlijk minder dan de omzet over 2019 toen het bedrijf 1,63 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Fugro in beeld plus taxaties 2020

koersgrafieken

Fugro Utrecht ©

Fugro
Fugro


De analisten gaan voor 2020 uit van een nettoverlies van 61 miljoen euro. Over dit jaar ligt de consensus van Fugro's resultaat per aandeel op een verlies van 45 cent. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding uit op -7,18.

De meeste analisten gaan er vanuit dat Fugro geen dividenden uit zal gaan keren. Het gemiddelde dividendrendement van de offshore diensten-/distributiebedrijven ligt op een nihile 0,67 procent.

Fugro's marktkapitalisatie bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen keer de beurskoers circa 261,52 miljoen euro. Het aandeel Fugro was de afgelopen 12 maanden vrij bewegelijk. Gemeten vanaf oktober vorig jaar staat het aandeel Fugro 55 procent in het rood. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 3 en de 11 euro.

Historische beurskoersen Fugro

koersgrafieken fugro

Klikt u hier voor dividend aandeel Fugro. Het aandeel staat om 11.09 1,86 procent lager op 3,23 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.