Analisten verwachten over 2020 dalende omzet Fugro

Fugro komt morgen met haar resultaten over het voorbije kwartaal. De gemiddelde verwachting van de omzet van het bedrijf uit Leidschendam over dit jaar ligt volgens de analisten op 1.39 miljard euro. Dit is behoorlijk minder dan de omzet over 2019 toen de omzet 1.63 miljard euro bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Fugro in beeld plus taxaties 2020

historische koersen

Fugro Holland Utrecht ©

Fugro
Fugro


Onderaan de streep rekenen de analisten op een nettoverlies van 30 miljoen euro. Over dit jaar wordt door het gros van de analisten een verlies per aandeel van 28 cent verwacht. De koerswinstverhouding komt zodoende uit op -34.43.

Dividendbetalingen over dit jaar worden door de analisten niet verwacht. Het doorsnee dividendrendement van de offshore diensten-/distributiebedrijven ligt op een summiere 0.32 procent.

Recente koersdoelen rond de 11 euro

Kepler Capital Markets, ING en ABN AMRO gaven onlangs taxaties voor het aandeel.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de beurswaarde 525.09 miljoen euro. Het aandeel was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds februari vorig jaar staat het aandeel 36 procent lager. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 4 en de 17 euro.

Historische beurskoersen Fugro

historische koersen fugro

Klikt u hier voor dividend aandeel Fugro. Om 11.04 stond het aandeel 0.47 procent hoger op 9.64 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.