Analisten:minder omzet Accor in het verschiet

Accor komt morgen met haar resultaten over het voorbije kwartaal. De omzet van het concern uit Issy-Les-Moulineaux over dit jaar komt uit op 1.65 miljard euro. Zo blijkt uit gemiddelde verwachting van de analisten. Dit is fors minder dan de omzet over 2019 toen het concern 4.05 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Accor in beeld plus taxaties 2020

fundamenteel onderzoek

Accor Moevenpick Nederland Amsterdam ©

Accor
Accor


Wat betreft het resultaat rekenen de analisten op een nettoverlies van 1.14 miljard euro. Volgens de laatste rondgang langs de analisten stevent het bedrijf af op een verlies per aandeel van 4.53 euro. De koers/winstverhouding komt hiermee op -7.34 te liggen.

Van het concern worden over dit jaar geen dividenduitkeringen verwacht. Het gemiddelde dividendrendement van de horecabedrijven ligt op een nihile 0.41 procent.

Jongste koersdoelen rond de 28 euro

De laatste 3 adviezen voor het horecaconcern zijn afkomstig van JP Morgan, Berenberg en HSBC

De marktkapitalisatie bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen keer de beurskoers circa 9.37 miljard euro. Het aandeel was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds februari vorig jaar staat het aandeel 9 procent lager. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 20 en de 37 euro.

Koershistorie Accor 2007-2020

fundamenteel onderzoek accor

Klikt u hier voor dividend aandeel Accor. Het aandeel staat om 10.03 2.44 procent hoger op 33.26 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.