Stevig dividendrendement LafargeHolcim

Beleggers in het aandeel LafargeHolcim kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Gezien het gemiddelde van de analistentaxaties heeft het aandeel LafargeHolcim nu één van de hoogste dividendrendementen van de Zwitserse beurs. Per aandeel wordt door de analisten een dividend van 2 CHF verwacht. LafargeHolcim 's dividendrendement komt hiermee op 3.88 procent te liggen. Gemiddeld levert een aandeel in de bouw- en infrastructuurbedrijven levert een beperkt dividendrendement van circa 1.15 procent op.

Historische dividendrendementen LafargeHolcim

LafargeHolcim publiceert morgen haar resultaten over het afgelopen kwartaal. Over 2021 komt de omzet van het bedrijf uit Jona volgens de analisten uit op 23.09 miljard CHF. Dit is fors minder dan de omzet over 2020 toen het concern 26.72 miljard CHF verdiende.

Historische omzetten en resultaten LafargeHolcim in beeld plus taxaties 2020

koersdata

LafargeHolcim Duitsland vrachtwagen ©

Holcim
Holcim


Onderaan de streep rekenen de analisten op een nettowinst van 1.92 miljard CHF. Gezien de laatste analistenconsensus heeft het bedrijf dit jaar een winst per aandeel van 3 CHF. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 17.2 uit.

Laatste taxaties rond de 61 CHF

Credit Suisse , JP Morgan en Exane BNP Paribas gaven onlangs taxaties voor het aandeel.

De marktkapitalisatie bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen keer de beurskoers circa 30.76 miljard CHF. Het aandeel was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds een jaar terug staat het aandeel 18 procent in de plus. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 28 en de 53 CHF.

Historische beurskoersen aandeel LafargeHolcim

koersdata lafargeholcim

Klikt u hier voor dividend aandeel LafargeHolcim. Om 10.37 koerst het aandeel 0.62 procent hoger op 51.6 CHF.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.