Plug Power start waterstofproject New York

 • Plug Power (NASDAQ: PLUG) + 4,3% na het op de markt brengen na te hebben gezegd dat het verder gaat met plannen voor de bouw van een waterstof-brandstofproductiefabriek van $ 290 miljoen en een elektrisch onderstation in het westen van de staat New York.
 • Plug Power zegt dat de fabriek de grootste productiefaciliteit voor groene waterstof in Noord-Amerika zal zijn, met een productie van 45 ton groene vloeibare waterstof per dag voor vrachtvervoer en materiaalbehandelingsapparatuur.
 • De bouw start naar verwachting deze zomer en wordt eind 2022 afgerond.
 • Het bedrijf heeft plannen aangekondigd voor vijf regionale faciliteiten voor groene waterstof in de VS, die naar verwachting alle vijf in 2024 operationeel zullen zijn.

  Fundamentals Plug Power

  De omzet van het concern uit Latham over dit jaar komt uit op 463.71 miljoen dollar. Zo blijkt uit gemiddelde verwachting van de analisten. Dit is fors minder dan de omzet over 2020 toen het concern -100.47 miljoen dollar verdiende.

  Historische omzetten en resultaten Plug Power Inc in beeld plus taxaties 2020

  aandelenanalyse

  Onderaan de streep rekenen de analisten op een nettoverlies van 119 miljoen dollar. Over dit jaar komt het bedrijf volgens het gros van de analisten uit op een verlies per aandeel van 24 cent. De koerswinstverhouding komt zodoende uit op -201.58.

  Dividendbetalingen door het bedrijf worden niet verwacht. Het gemiddelde dividendrendement van de industr. bouwkund ligt op een summiere 0.73 procent.

  Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de beurswaarde van het bedrijf 14.68 miljard dollar. Het aandeel was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds februari vorig jaar staat het aandeel maar liefst 1015 procent hoger. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 3 en de 75 dollar.

  Historische koersen Plug Power Inc afgelopen 10 jaar

  aandelenanalyse plugpowerinc

  Klikt u hier voor dividend aandeel Plug Power Inc. Het aandeel sloot vrijdag op 48.38 dollar.

  Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
  nieuws@analist.nl

  Copyright analist.nl B.V.
  All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.