Analisten verwachten over 2021 stijgende omzet American Express

Morgen zal het Amerikaanse American Express met haar resultaten over het afgelopen kwartaal komen. Over 2021 komt de totale omzet van het bedrijf uit New York City volgens de analisten uit op 39.47 miljard dollar. Dit is licht meer dan de omzet over 2020 toen de omzet 37.03 miljard dollar bedroeg.

Historische omzetten en resultaten American Express in beeld plus taxaties 2020

aandelenanalyses

American Express Gronau ©

American
American


Wat betreft het resultaat rekenen De meeste analisten op een nettowinst van 5.29 miljard dollar. Voor dit jaar ligt de consensus van het resultaat per aandeel op een winst van 6.69 dollar. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 22 uit.

De consensus van het dividend ligt op 1.77 dollar per aandeel. American Express 's dividendrendement komt hiermee uit op 1.2 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de financials ligt op een aantrekkelijke 2.64 procent.

Laatste taxaties rond de 124 dollar

De laatste 3 adviezen voor het financiële bedrijf zijn afkomstig van Robert W. Baird, UBS en RBC Capital Markets.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de beurswaarde 119.22 miljard dollar. Het aandeel was de afgelopen 12 maanden vrij bewegelijk. Sinds april vorig jaar staat het aandeel maar liefst 81 procent hoger. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 76 en de 151 dollar.

Historische beurskoersen American Express

aandelenanalyses americanexpress

Het aandeel sloot woensdag op 147.18 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.