Analistenkorps rekent op omzetgroei Fuchs Petrolub

Morgen publiceert het Duitse Fuchs Petrolub haar resultaten over het afgelopen kwartaal. De omzet van het concern uit Mannheim over dit jaar komt uit op 2.59 miljard euro. Zo blijkt uit gemiddelde verwachting van de analisten. Dit is vrij beperkt meer dan de omzet over 2020 toen het bedrijf 2.38 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Fuchs Petrolub in beeld plus taxaties 2020

aandelenanalyses

De analisten rekenen voor 2021 op een nettowinst van 237 miljoen euro. Voor dit jaar ligt de consensus van het resultaat per aandeel op een winst van 1.72 euro. Hiermee komt de koers/winst-verhouding op 25.94 te liggen.

Over dit jaar ligt de verwachting van het dividend op 1.01 euro. Fuchs Petrolub 's dividendrendement is dus 2.26 procent. Het doorsnee dividend van de olie- en gasbedrijven ligt op een prima 3.08 procent.

Jongste koersdoelen rond de 47 euro

De meest recente adviezen voor het olie- en gasbedrijf zijn afkomstig van M.M. Warburg & Co., Kepler Capital Markets en Credit Suisse .

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van het bedrijf 3.1 miljard euro. Het aandeel bewoog de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Gemeten vanaf april vorig jaar staat het aandeel maar liefst 26 procent in het groen. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 32 en de 50 euro.

Historische koersen Fuchs Petrolub afgelopen 10 jaar

aandelenanalyses fuchspetrolub

Het aandeel staat om 16.32 0.58 procent hoger op 44.62 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.