Fuchs Petrolub nu bij één de hoogste dividendrendementen in Duitsland

Beleggers in het aandeel Fuchs Petrolub kunnen rekenen op een fors dividend. Op basis van de recente analistentaxaties heeft het aandeel Fuchs Petrolub nu één van de hoogste dividendrendementen van de Duitse beurs. Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 0,95 cent. Fuchs Petrolub's dividendrendement komt neer op 3,54 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de olie- en gasbedrijven ligt op een relatief royale 1,95 procent.

Historische dividendrendementen Fuchs Petrolub

Morgen zal het Duitse Fuchs Petrolub met haar resultaten over het afgelopen kwartaal komen. De omzet van Fuchs Petrolub over dit jaar komt uit op 2,57 miljard euro. Zo blijkt uit gemiddelde verwachting van de analisten. Dit is vrij beperkt minder dan de omzet over 2018 toen het concern 2,57 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Fuchs Petrolub in beeld plus taxaties 2020

beurskoers

De analisten rekenen voor 2020 op een nettowinst van 230 miljoen euro. Voor dit jaar ligt de consensus van het resultaat per aandeel op een winst van 1,66 euro. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding uit op 16,18.

Laatste taxaties rond de 41 euro

Kepler Capital Markets, UBS en Baader Bank gaven de meest recente adviezen voor het aandeel.

Fuchs Petrolub's marktkapitalisatie bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen maal de beurskoers ruim 1,87 miljard euro. Het aandeel Fuchs Petrolub was de afgelopen 12 maanden vrij bewegelijk. Sinds maart vorig jaar staat het aandeel Fuchs Petrolub 32 procent lager. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 26 en de 46 euro. Sinds 2008 koerst het aandeel ruim 135 procent hoger.

Historische koersen Fuchs Petrolub voorbije 10 jaar

beurskoers fuchspetrolub

Klikt u hier voor dividend aandeel Fuchs Petrolub. Het aandeel staat om 13.33 0,97 procent hoger op 26,86 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.