Analisten verwachten over 2021 stijgende omzet J. M. Smucker

Morgen presenteert het Amerikaanse J. M. Smucker haar resultaten over het afgelopen kwartaal. De omzet van het concern uit Orrville over dit jaar komt uit op 7.96 miljard dollar. Zo blijkt uit gemiddelde verwachting van de analisten. Dit is licht meer dan de omzet over 2020 toen het bedrijf 7.8 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten J. M. Smucker in beeld plus taxaties 2020

aandelenanalyses

De meeste analisten rekenen voor 2021 op een nettowinst van 1 miljard dollar. Gezien de laatste analistenconsensus heeft het bedrijf dit jaar een winst per aandeel van 8.89 dollar. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 14.99 te liggen.

Per aandeel rekenen de analisten op een dividend van 3.6 dollar. Het dividendrendement ligt zodoende op 2.7 procent. Het doorsnee dividend van de horecabedrijven ligt op een schamele 1.42 procent.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de beurswaarde 15.16 miljard dollar. Het aandeel was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Gemeten vanaf juni vorig jaar staat het aandeel maar liefst 21 procent in het groen. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 102 en de 140 dollar.

Historische beurskoersen aandeel J. M. Smucker

aandelenanalyses j.m.smucker

Het aandeel sloot zaterdag op 133.29 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.